WEBSHOPPEN ER LUKKET, NY EJER OVERTAGER 17.10.2018

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

iPhone 6/6S Plus

iPhone 6/6S Plus Covers

Et cover til din iPhone 6 Plus beskytter telefonens store flotte skærm. I denne kategori finder du alle vores covers til iPhone 6 Plus. Undgå f.eks. at ødelægge telefonens skærm ved, at vælge et cover som dækker både for- og bagside. Vores læder covers er designet til, at beskytte hele telefonen - find dit cover nu.

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

Hvis du er ejer af en iPhone 6/6s plus, så kan du med fordel erhverve dig et cover for at beskytte den mod skader i form af ridser og brud på skærmen. Hos Caseup.dk finder du flere forskellige typer covers til iPhone 6/6s plus heriblandt click-on covers, læder covers, etuier, flip/klap covers og bumper covers. Indenfor de forskellige kategorier af iPhone 6/6s plus covers findes et udvalg af covers i heterogene farver, mønstre og designs.

Vi hos Caseup.dk garanterer, at de forskellige covers er i rigtig god kvalitet, samtidig med at prisen er lav. Alle vores covers til iPhone 6/6s plus leveres med 14 dages returret med fuld refundering, hvilket garanterer dig, at du får et produkt, som du er tilfreds med. Derudover kan du få dit cover leveret for kun 19kr. i fragt. Se vores store udvalg her på siden.