WEBSHOPPEN ER LUKKET, NY EJER OVERTAGER 17.10.2018

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

iPhone 6/6S

iPhone 6/6S Covers

Hvis du ønsker at beskytte din iPhone 6/6s på bedst mulig måde mod ridser og brud på skærmen, så er det en god idé at investere i et cover. At tabe sin iPhone kan ske for alle, og dette kan medføre, at skærmen går i stykker. Et cover kan være med til at forebygge skader som disse. 

Hos Caseup.dk tilbyder vi et stort udvalg af iPhone 6/6s covers, så du kan finde præcis det cover, du ønsker iblandt vores udvalg. Udvalget består af click-on covers, læder covers, etuier, flip/klap covers og bumper covers i en lang række forskellige farver, mønster og designs. Vi sikrer os altid, at kvaliteten på de forskellige iPhone 6/6s covers er i top, og at prisen er lav. Alle iPhone 6/6s covers leveres med 14 dages returret med fuld refundering og fragt for kun 19 kr. Se det store udvalg her på siden. 

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

Den nye og forbedrede iPhone 6

Den fantastiske, omtalte og længe ventede Apple lancering – iPhone 6 – kom på det dansk marked ultimo september. Telefonen slog, allerede inden lancering, salgsrekorder for mest solgte smartphone nogensinde. Og Caseup.dk forstår godt hvorfor! Designet blev, som forventet, lidt ligesom de tidligere modeller – dog med nogle væsentlige forskelle. iPhone 6 og dens skærm blev et nummer større – nu 4,7”, men blev samtidig tyndere end dens forgænger iPhone 5. Dette betyder selvfølgelig at der skal erhverves nye covers og netop her kommer Caseup.dk ind i billedet.

Caseup.dk går i, at man beskytter sin flotte telefon og netop derfor sælger vi kvalitetscovers til netop din iPhone 6. Vi har nøje udvalgt og gennemtestet vores covers, for at kunne tilbyde kun de bedste covers til din telefon. I vores sortiment finder du et væld af gode covers med lækker finish, perfekt pasform og god kvalitet.

Et farverigt cover til din iPhone 6 kan medvirke til, at give din tro følgesvend et personligt touch. Her kan du få covers som ingen andre har. Du kan selvfølgelig også vælge et gennemsigtig cover som beskytter din telefon, uden at det ændre på Apples iPhone 6 og den meget flotte design. 

iPhone 6 i nyt design

iPhone 6’s nye design bærer præg af en større og mere avanceret skærm og er i næsten alles smag. Alle detaljer på den nye iPhone 6 er grundigt gennemtænkt for at give dig en bedre oplevelse end nogensinde før. Selvom skærmen er større, føles din iPhone 6 stadig helt rigtig! Endvidere har skærmen fået et nøk op, og opløsningen er helt fantastisk. Ligeledes er kameraet, hastigheden, højtalerne og ikke mindst Touch ID-teknologien.

Hvis du er en af dem, som ikke ønsker at dække telefonen ind i et læderetui, anbefaler Caseup.dk et ultra tyndt gennemsigtigt cover. Det er et af de mest populære covers på Caseup.dk og det er der en grund til. Coveret passer super godt på telefonen og sørger for den mest basale skytte af iPhones bagside og kanter.


Caseup.dk udvalg af iPhone 6 covers

Caseup.dk har også et stort udvalg af læder etuier, som henvender sig til dem som ønsker optimal beskyttelse af sin telefon, men stadig et flot udseende og god kvalitet. Vi har læder etuier i mange farver, blandt andet sorthvidbrunrød og lyserød som er de mest populære læder covers.  Nogle af covers har endda kortholder funktion, som gør at du kan have kort og kontanter i coveret. Så ved du altid hvor de er. Det synes vi hos Caseup.dk,  er rigtig smart!