WEBSHOPPEN ER LUKKET, NY EJER OVERTAGER 17.10.2018

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

LÆDER COVERS

Læder covers til iPhone 5 5S/SE

Er du på udkig efter et cover af et lækkert materiale, som samtidig kan beskytte din iPhone 5/5s/SE mod skader såsom ridser og brud på skærmen, så er et læder cover et godt bud på dette. Caseup.dk sørger for at kvaliteten af coveret er meget høj, så du får et cover, som lever op til dine krav. Vi garanterer din tilfredshed med coveret eller pengene tilbage via de 14 dages returret med fuld refundering, som alle læder coveres leveres med. 

Hos os finder du et bredt udvalg af læder covers til iPhone 5/5s/SE, som varierer mellem de forskellige typer covers. Derudover sikrer Caseup.dk også, at du får læder coveret til den lavest mulige pris og med en fragt på kun 19 kr., forsøger vi hele tiden at tilbyde de laveste priser på markedet. 

Læder covers til iPhone 5

Når det kommer til beskyttelse af din iPhone 5 , så er læder et perfekt materiale. Ægte læder er slidstærkt og kan tåle den daglige brug og slidtage. Læderet er perfekt til etuier og sleeves, men er også et got materiale til bagcovers og klap covers. Uanset om du vælger covers af ægte læder eller af syntetisk læder, så kan du være sikker på at modtage et kvalitets produkt. Vi tester alle vores iPhone 5 læder covers, for at sikre perfekt pasform og høj kvalitet .

Vi har både de lidt billigere læder covers, etuier og sleeves i kunstlæder og de eksklusive af høj kvalitet og ægte læder. Disse læder covers til iPhone 5, kommer i mange farver, bl.a. farverige røde, pink, lilla og blå farver, men også i klassiske og stilrene sorte, hvide og brune nuancer. Udover farven har teskturen i læderet meget at sige, hvad angår looket på coveret. Hvis du er ude efter et stilet og klassisk look, så er en grov læder overflade helt rigtig. Med den grove tekstur, kan man for alvor se de naturlige læders lækre kvalitet.

Det som læder især kan gøre, som materiale til covers og etuier, er at give følelsen af et naturligt produkt. Læderet har den helt rigtige følelse og duft. Med tiden bliver læderet er blødgjort og får et unikt look på grund af slid og farve påvirkning. Læderets blødhed øger høj beskyttelse og mindsker chancen for ridser. Så et cover eller etui, i ægte læder, bliver bare mere unikt og særpræget med tiden.

 

Mærker som bl.a. laver covers og etuier i læder

Bugatti: Et tysk mærker som for alvor går op i kvalitet. Alle deres læder etuier og covers er lavet i ægte højkvalitets læder. De producerer deres produkter i Europa og efter miljørigtige fremgangsmåder. Deres produkter er stilrene og har en utroligt lækker finish. Så hvis du er til lækre detaljer og godt håndværk, så bør du se nærmere på Bugattis produkter.

Heritage: Tyske Heritage er kendt for deres læder tasker og accessories. De laver produkter af en høj kvalitet og med et gennemtænkt design. De har også kastet deres kærlighed på Apples produkter og har derfor lanceret en serie af lækre læder produkter til iPhone 5. Deres læder etuier er lavet af ægte læder og har en helt utroligt kraftig tekstur i læderet.


Se hele udvalget af iPhone 5 covers