WEBSHOPPEN ER LUKKET, NY EJER OVERTAGER 17.10.2018

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

FLIP / KLAP COVERS

Flip/klap covers til iPhone 5 serien

Med et flip/klap cover kan du beskytte din iPhone 5/5s/SE mod ridser og brud på skærmen. Hos Caseup.dk har vi en række forskellige flip/klap covers med forskellige funktioner og med udseendemæssige differencer. Caseup.dk tilbyder blandt andet flip/klap covers til iPhone 5/5s/SE med indbygget kortholder, hvis du ønsker at kombinere disse to funktioner.

Alle vores covers er i rigtig god kvalitet, som gør at din iPhone 5/5s/SE er godt beskyttet, og at du bliver tilfreds med coveret. Alle covers leveres derfor også med 14 dages returret med fuld refundering.

Vi garanterer lave priser og med en fragt på kun 19 kr., kan vi tilbyde dig nogle af de laveste priser på markedet. Dermed kan du gøre dig selv en besparelse ved at købe dit flip/klap cover til iPhone 5/5s/SE hos Caseup.dk.

Flip/klap covers til iPhone 5/5S/SE

Et smart flip cover til at beskytte din iPhone 5

På denne side finder du alle de flip covers som vi tilbyder. Et flip cover, er som navnet antyder, et cover hvor du flipper en del af coveret væk fra selve din telefons skærm. Det kan både flippe nede fra og op eller fra den ene side til den anden – ligesom man åbner en bog. Mange foretrækker et flip cover til deres iPhone 5. Grunden hertil er at det beskytter telefonen fuld ud, på alle leder og kanter. Dette betyder at man ikke skal tænke over, om ens telefon hele tiden bliver ridset, mår man putter den i tasken eller lommen.

 

Kan min telefon oplade i et cover med flip-funktion?

Et flip cover sidder som udgangspunkt hele tiden på telefonen. Det er meget forskelligt fra cover-til-cover om man kan sætte telefonen til at oplade, når den er placeret i coveret. I de fleste covers er der lavet en udgang, så man kan oplade telefonen når coveret er helt lukket omkring telefonen. På andre flip covers skal man flippe coveret op og derefter kan den oplades.

Hvis man ønsker at pille coveret helt af telefonen, så er det selvfølgelig heller ikke noget problem. Inde i de fleste iPhone 5 flip covers er der et integreret click-in-cover. Det er i denne af du klikker din telefon fast. Selve læderet er dermed fastsat på dette click-on-cover.

 

Læder er det typiske materiale for et flip cover

Det typiske materiale som bliver brugt til alle flip covers er læder - enten ægte læder eller kunstlæder. Grunden til at det lige præcis er dette materiale som bliver brugt, er fordi det både er holdbart og fleksibelt. Læder materialet er samtidig med til at beskytte telefonen utrolig godt. Selv i situationer hvor du taber din iPhone 5, vil der ikke ske noget, da det tykke lædermateriale beskytter telefonen mod tab.

Læder er derudover et utrolig alsidigt materiale, som kan laves i mange forskellige farver. Derfor kan du både få flip covers i rød, pink, hvid, brun og sort farve. Du får altså muligheden for at vælge et flip cover til din iPhone 5, i lige præcis den farve, som er din absolutte yndlings.

 

Kvaliteten er altafgørende

Når du modtager dit cover fra Caseup.dk forventer du selvfølgelig, at modtage et cover i en høj kvalitet som du bliver glad for. Hos Caseup.dk benytter vi os af leverandører over hele verden. Det hænder at vi sommetider modtager sendinger af ringere kvalitet, end vores andre produkter. Det er selvfølgelig ikke noget som vi kan arbejde med, og flip covers af en ringere kvalitet, vil aldrig blive solgt til vores kunder.

Meget sjældent modtager vores kunder et flip cover som er i en tvivlsom kvalitet. Når dette endelig sker kan det fx skyldes at coveret er blevet beskadiget under selve transporten. Hvis man som kunde modtager et iPhone 5 flip cover, som er i stykker ved modtagelse, så skal man kontake Caseup.dk med det samme. Derefter aftaler vi i samråd med kunden om de vil have pengene retur, eller om de vil have tilsendt et nyt cover uden ekstra omkostninger.

 

Hvorfor vælge et flip cover til din iPhone 5?

Vi har i løbet af denne tekst afdækket flere gode grunde til at køb et flip cover til din iPhone 5. For at opsummere kan det nævnes at et cover med flip-funktion giver en rigtig god beskyttelse, da den dækker hele telefonen – skærm, bagside og kanter. Dernæst er selve produktkvaliteten ret høj dvs. du også får følelsen af et produkt, som ikke går i stykker lige med det samme.

Som tidligere nævnt er alle flip covers lavet i enten læder eller kunstlæder. Dette materiale fås i stort set alle slags farver. Du kan derfor altid finde lige præcis den farve som du kan lidt allerbedst. Det kan også være at du vælger et hvidt flip cover fordi, at det passer til din hvidt iPhone 5. Vi håber at du kunne bruge denne tekst til at blive klogere omkring flip covers, vi håber at du finder lige præcis det cover som du leder efter. Hilsen Caseup.dk