WEBSHOPPEN ER LUKKET, NY EJER OVERTAGER 17.10.2018

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

BUMPER COVERS

Bumper covers til iPhone serien

Ønsker du at beskytte din iPhone 5/5s/SE mod beskadigelse, så kan du med fordel erhverve dig et bumper cover. Med et bumper cover kan du beskytte din iPhone 5/5s/SE mod skader som ridser og brud på skærmen. Vores sortiment består af bumper covers til iPhone 5/5s/SE varierende i mange forskellige farver. Dermed kan du finde et bumper cover med præcis den farve, du foretrækker.

Vi sikrer også altid, at kvaliteten af alle bumper covers er meget høj, således du får et produkt, som du bliver tilfreds med. Derfor leveres alle covers også med 14 dages returret med fuld refundering.

Med nogle af markedets laveste priser får du dermed hos Caseup.dk et cover af høj kvalitet til en lav pris. Alle bumper covers til iPhone 5/5s/SE leveres for kun 19kr i fragt. Se udvalget her på siden. 

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

Bumper covers til iPhone 5/5S/SE

Grunden til at du skal vælge en bumper, som beskyttelse til din iPhone 5, er at den lader dig beholde Apples originale design samtidigt med at den beskytter alle hjørner og kanter. Bumperen sidder nemlig omkring hele kanten og beskytter ved tab. Den er samtidigt lavet så den beskytter skærm og bagside, når iPhonen ligger på en bordplade eller anden plan overflade. En anden fordel ved bumperen er at den ikke dækker Apple logoet og derved ikke gemmer hele designet væk. 

Billige bumpers
Vi har et udvalg af ensfarvede bumpers i en god kvalitet. Prisen er er billig fordi det "bare" er en bumper. Der er nemlig ikke så meget at tage fejl af, da vi har valgt gode bumpers i stilrene farver. Farvene giver din iPhone 5 en ekstra pift og lader dig sætte kulør på Apples ellers kliniske design. De ensfarvede bumpers er lavet i en kombination af hård plastik og blød silikone. Rammen er lavet i hård plastik, så den beskytter din iPhone ved tab. Kanterne er så lavet i blød silikone og gør at iPhonen ikke bliver ridset.

Kvalitets bumpers
Selvom der er tale om bumpers, kan man også sagtens se på kvaliteten. Mærket Zenus har lavet en serie som hedder Wallnut. En Wallnut bumper er ekstra lækker og passer perfekt til din iPhone 5. De er lavet i forskellige farvekombinationer og har lækre detaljer. Se vores udvalg ovenover.  

Er et bumper cover det rigtige valg for dig?
Hvis du ønsker beskyttelse af bagsiden, så er en bumper ikke det rigtige valg for dig. Vælg istedet et af vores andre iPhone 5 covers