WEBSHOPPEN ER LUKKET, NY EJER OVERTAGER 17.10.2018

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

CLICK-ON COVERS

Click-on covers til iPhone 5/5S/SE

Leder du efter et cover til din iPhone 5/5s/SE, så du kan beskytte den mod skader såsom ridser og brud på skærmen, så kan et click-on cover være det rigtige valg af cover. Med sin nemme og funktionelle udformning og udseende er click-on covers nogle af de mest populære covers til iPhone 5/5s/SE på markedet.

Hos Caseup.dk tilbyder vi flere forskellige click-on covers til iPhone 5/5s/SE, som varierer i farve, mønstre og design. Dermed kan du med stor sandsynlighed hos Caseup.dk finde det cover, du ønsker. Vi sørger derudover altid for, at kvaliteten af alle covers er optimal, således du bliver tilfreds med dit click-on cover. Derfor leveres alle covers også med 14 dages returret med fuld refundering. Derudover kan du hos Caseup.dk få leveret dit cover for kun 19kr i fragt. Se udvalget af click-on covers her på siden. 

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

Click-on covers iPhone 5 /5S/SE

Hvis du er ude efter et klassisk plastik cover, så er denne kategori for dig. Her på siden kan du se vores udvalg af hårde covers, som klikkes på din iPhone 5. Disse covers er hovedsageligt lavet i plastik, men vi har også hårde gummi covers og gennemsigtige acryl covers. Denne type covers er kendt ved det tynde design og gode pasform. Plastik covers har også fordelen af plastikkens gode beskyttelse og holdbarhed. 

Gennemsigtige covers
Vi har forskellige covers som enten er helt gennemsigtige eller delvist gennemsigtige. De helt gennemsigtige er typisk lavet i hård plastik eller TPU. TPU er et kraftigt gummi materiale, som har den gode pasform og er ekstra beskyttende. Den eneste ulempe ved TPU er at det er lidt tykkere end plastikken. Hvis du derfor vil have et tyndt gennemsigtigt cover, skal du se på de hårde plastik covers. Mærket Case-mate laver et super godt gennemsigtigt cover, med perfekt pasform og lækre detaljer. 

Farverige covers
Det som plastik covers især kan, er at sætte farve på din iPhone 5. Vores covers fås i et hav af farver og der er helt sikkert en som passer til din smag. Plastikken gør det muligt at have meget skarpe og flotte farver, som gør at din iPhone vil skille sig ud fra mængden. Vi har også udvalgt en række mønstrede covers, som vi håber at du kan lide. 

Motiv covers
Hvis du vil have en helt særpræget og individuel stil, så kan et motivcover være et godt valg. De kommer i et hav af fede og specielle stiles og kan udskiftes, så de passer til din stil. Så hvis du er ude efter at pryde din iPhone med en kat, et flag eller noget helt andet, så kan du finde det her på siden. Vi får hele tiden nye fede motivcovers til iPhone 5.

Glitter covers
Hvordan skiller du dig ud i bylivet? Det gør du med et fedt glitter cover, som får folk til at lægge mærke til din iPhone 5. Du kan få glitter covers i mange forskellige typer, men de mest almindelige er dem med en hel bagside fuld af glitter/glimmer. Vi har også covers med små diamanter/krystaller, som giver et super stilet look.

Se hele vores udvalg af iPhone 5 covers