WEBSHOPPEN ER LUKKET, NY EJER OVERTAGER 17.10.2018

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

LÆDER COVERS

Læder covers iPhone 4/4S

Ønsker du at beskytte din iPhone 4/4s mod skader såsom ridser og en ødelagt skræm, så kan du med fordel erhverve dig et læder cover. Med et læder cover forebygger du skader på din iPhone 4/4s, og du får samtidig et cover af høj kvalitet og med et flot, eksklusivt udseende. Vi hos Caseup.dk sikrer dig, at alle vores læder covers er af højeste kvalitet, således du får et produkt, du er tilfreds med. Hvis du mod forventning ikke er tilfreds, kan du gøre brug af de 14 dages returret med fuld refundering, som tilbydes på alle Caseup.dk covers til iPhone 4/4s.

Vi tilbyder en række forskellige covers, som varierer i farve, udseende og mærke. Alle covers leveres for kun 19 kr. i fragt. Derudover kan du hos os få covers til nogle af markedets laveste priser. Find dit læder cover her på siden. 

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

Læder covers til din iPhone 4/4S

iPhone 4 og 4S ligner hinanden på mange måder, både hvad angår design og passende covers. Den forskel som gør at nogle covers ikke passer, på den ene frem for den anden, er placeringen af knapperne på siden. Efter at iPhone 4S blev lanceret, er de fleste producenter dog begyndt at lave covers som passer til begge modeller. Hvis du klikker dig ind under et cover, så kan du se om det passer til din iPhone. Hvis du alligevel er i tvivl, så kontakt os og vi vil tjekke det for dig.

Hvorfor et læder cover?
Et iPhone læder cover er en god måde at beskytte din Apple iPhone 4 eller 4S på. Læder covers kommer i mange udformninger, som f.eks. etuier, bagcovers, flip covers, klap cover og covers med indbygget pung. De har dog alle fordelene af læderets gode beskyttelse og slidstyrke. Samtidigt er det naturlige læder en lækker kontrast til det rå aluminium og kliniske glas.

Et læderetui er en god måde at beskytte hele iPhonen, uden at have et cover siddende på den. Det er bare at putte den i etuiet og så er den beskyttet i tasken eller lommen. Hvis du hellere vil have et fast cover, så har vi også hardcases i ægte læder og med perfekt pasform. 

Her er et af de mærker som laver iPhone 4/4S covers i læder:
Bugatti: