WEBSHOPPEN ER LUKKET, NY EJER OVERTAGER 17.10.2018

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

IPHONE 4/4S

iPhone 4/4S Covers

Hvis du ønsker at beskytte din iPhone 4/4s mod skader som ridser og brud på skærmen, så kan du med fordel erhverve dig et cover. Hos Caseup.dk tilbyder vi en række forskellige covers til iPhone 4/4s indenfor kategorierne: click-on covers, læder covers, etuier, flip/klap covers og bumper covers. Sortimentet indenfor kategorierne varierer i farver, mønstre og designs. Derfor burde det være muligt at finde det cover, som passer til dit ønske om funktionalitet og udseende.

Vi hos Caseup.dk tilbyder nogle af markeds laveste priser på covers til iPhone 4/4s, og du kan derfor opnå en besparelse ved at erhverve dig dit cover hos Caseup.dk. Alle vores covers  leveres med 14 dages returret med fuld refundering og fragt for kun 19kr.

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

iPhone 4/4S Covers

Beskyt din iPhone 4 eller 4S med et kvalitets cover fra et af vores mange mærker. Vi tester alle vores covers og sikrer derfor perfekt pasform og god kvalitet. Uanset om du er ude efter et farverigt cover eller et neutralt cover, så kan du finde det her på siden. Alle vores covers passer både til iPhone 4 og iPhone 4S. De kommer i mange former og typer, så som etuier, sleeves, klap covers og plastik covers. Der er en masse forskellige i materialer som silikone, hård plast, kunstlæder, ægte læder og TPU.

Klap covers yder perfekt beskyttelse og dækker hele din iPhone. Dem som vi sælger er af ægte læder og giver følelsen af et eksklusivt produkt. Det komplimenterer Apples eget design og yder den nødvendige beskyttelse. Disse covers fås i flere farver, men alle er af en usædvanligt høj kvalitet.

Gennemsigtige covers er en god måde at beskytte iPhonen uden at skjule designet og Apple logoet. De kan være lavet i hård plastik eller blød TPU (gummi). De hårde plastik covers er helt tynde og gør ikke iPhonen mere klodset. De dækker dog stadigvæk bagside, kanter og hjørner. Dem som er lavet i gennemsigtigt/transparent TPU, er lidt tykkere men yder også god stødabsorbering og derved beskyttelse ved tab. 

Læder etuier er det eksklusive valg og lader dig nyde iPhonens fulde funktionalitet. Du har ikke et fast cover, men kun et etui som beskytter ved transport. Vi har kvalitets etuier fra mærket Bugatti, som laver deres produkter i Europa. Dem fra Bugatti er håndlavede og af ekstra god kvalitet. Disse fås i mange farver og passer perfekt til Apple iPhone 4 og 4S.