Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

BUMPER COVERS

Tabel  Liste 

 1. Bumper til iPhone 6 i grøn. Yder beskyttelse af din iPhone 6's kanter og beskytter mod tab af telefonen! En god investering til din iPhone 6!

  iPhone 6 6S bumper grøn

  røn iPhone 6 6S bumper Vis detaljer
  75,00 kr
 2. hvid iPhone 6 6s bumper

  Bumper Case til iPhone 6 6S - Hvid

  C + TPU Hybrid Bumper Case for iPhone 6s 6 - Hvid Vis detaljer
  59,00 kr
 3. iPhone 6 6s bumper sort

  Bumper Case til iPhone 6 6S - Sort

  C + TPU Hybrid Bumper Case til iPhone 6s 6 - Sort Vis detaljer
  59,00 kr

Tabel  Liste 

Bumper covers

Et bumper cover kan beskytte din iPhone 6/6s mod ridser og brud på skærmen og på den måde forebygge mod skader, som kan medføre en dyr reparationsregning. Et bumper cover er et af de mindste covers på markedet og er derfor ikke ødelæggende eller forstyrrende for brugeroplevelsen ved brug af din iPhone 6/6s, som nogle synes, at et større cover gør.

Hos Caseup.dk tilbyder vi en række forskellige bumper covers til iPhone 6/6s, som alle sammen er i en rigtig god kvalitet. Derfor leveres alle covers også med 14 dages returret med fuld refundering, såfremt du mod forventning ikke er tilfreds med coveret.

I form af det begrænsede materialeforbrug er prisen på et bumper cover utrolig lav, og med nogle af markedets laveste priser på covers og fragt, kan du opnå en stor besparelse ved at købe dit bumper cover hos Caseup.dk. Dit bumper cover vil blive leveret for kun 19kr i fragt.