Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

IPHONE 5/5S/SE

Er du ejer af en iPhone 5/5s/SE, og ønsker du at beskytte den mod ridser og skader på skærmen, så er det en god idé at erhverve dig et cover. Hos Caseup.dk tilbyder vi en lang række forskellige covers til iPhone 5/5s/SE heriblandt covers af typerne - click-on covers, læder covers, etuier, flip/klap covers og bumper covers. Indenfor de enkelte typer findes der et varierende sortiment af farver, mønstre og designs.

Alle covers til iPhone 5/5s/SE leveres for kun 19 kr. i fragt og med 14 dages returret med fuld refundering. Derudover sikrer Caseup.dk dig altid de lavest mulige priser på markedet, og at alle vores covers er i en høj kvalitet. Derfor kan du med fordel erhverve dig dit cover til din iPhone 5/5s/SE hos Caseup.dk.

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

Den lækre iPhone 5

Apple har lavet en af de bedst designede smartphones i historien. Det har resulteret i den lækre iPhone 5, med et slankt design og en længere skærm. Derfor er målene også ændret og der skal nye covers til at beskytte den nye iPhone 5. Her på Caseup finder du det bedste udvalg af covers og etuier til 5'eren. Vi har udvalgt og testet alle vores covers, for at sikre perfekt pasform og god kvalitet. Vi går ikke på kompromis med pasform og finish, hvilket mange andre gør. Så hvis du vil være sikker på at købe et beskyttende, lækkert og flot cover, så er du kommet til det rigtige sted.

Et farverigt cover kan gøre din iPhone 5 mere personlig. Det gør at den skiller sig ud fra mængden og får dit individuelle præg. Case-mate laver en serie som hedder "Barely there". Denne serie er udarbejdet med fokus på kvalitet og en god følelse i hånden. Coverne er i kraftig plastik og beskytter optimalt mor ridser og skader ved tab. Overfladen på disse covers er oftest matteret og giver en lækker følelse i hånden. Denne model er et perfekt valg og fås i mange farver. Så uanset om du vil have et neutralt sort eller et farverigt neonfarvet grønt cover, så har vi det her på siden.

Smarte covers til telefonen

Hvis du er til de mere usædvanlige covers, så har vi en serie som hedder "Creatures". Denne serie er covers lavet i kraftig silikone og med dyremotiver på bagsiden. Disse covers yder optimal beskyttelse, men gør din iPhone en smule større på grund af det kraftige silikone lag. Denne type covers er yderst stødabsorberende og beskytter ved tab af iPhonen. For at give coveret den sidste finish, er der påsat vedhæng som passer til designet. Silikone covers kan dog også fås i mere simple designs som beskytter uden at ændre looket for meget.

Et gennemsigtigt cover kan være det helt rigtige valg. De fås både i kragtig plastik og i blød TPU. Selvom coveret er gennemsigtigt kan det sagtens have en farve og dermed give et personligt look. TPU er et gummimateriale og er utroligt slidstærkt. Derfor holder denne type også i hele iPhonens levetid. Vi har selvfølgelig testet dem og ved at pasformen er helt perfekt. Den gennemsigtige bagside gør at du kan vise Apple logoet frem med et af disse på.

For at beskytte din iPhone 5 behøver du dog ikke at have et traditionelt cover på. Du kan istedet vælge et lækkert læder etui. Bugatti laver etuier/sleeves i ægte læder og med sans for detaljerne. Deres etuier er lavet i Europa og udstråler eksklusivt design og godt håndværk. Hvis du er til ægte læder, men gerne vil have bedst mulig beskyttelse, så kan et klap cover være det perfekte valg. Vores klap covers er i ægte læder og kommer i flere farver.